It’s not the hours you put in your work, it’s the work you put in the hours

Sam Ewing

Werkplek

Buro's zijn er in alle soorten en maten, maar welk buro is het meest geschikt voor uw organisatie? Voordat we hier antwoord op kunnen geven zullen we onderzoek moeten doen naar de werkzaamheden binnen uw organisatie en de organisatie zelf.

De omgeving op en rond de werkplek is altijd in beweging en onderhevig aan veranderingen. Bedrijven zijn constant op zoek naar de balans tussen productiviteit, winst en groei aan de ene kant en het welbehagen en welzijn van haar medewerkers aan de andere kant. Immers, een organisatie kent zijn grootste waarde in haar medewerkers. Mensen maken het werk en de organisatie. En medewerkers die goed in hun vel zitten leveren beter prestaties en gaan met plezier naar hun werk. Wanneer de werkplek in balans is voelen mensen zich op hun gemak en kunnen ze productiever en optimaal functioneren.

Ergonomie: hoogte instelbaar, verstelbaar en elektrisch verstelbaar
Facilitair: montage en demontage tijd, gewicht en afmetingen
Design: bladvorm, onderstel en kleur
Investering: welk budget is er beschikbaar en voor welke periode

Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur, structuur en regels en dient zich te houden aan alle geldende Arbo-wetten en -regels. Wij luisteren naar de wensen en eisen van onze klanten en denken mee over inrichting en verbetering van de werkplek.

Voor alle soorten werkzaamheden en organisaties kunnen wij u de juiste kantoorvorm en het meubilair aanbieden dat geschikt is voor uw bedrijf.